Liv Andrea Hauge Trio

Om arrangementet

Liv Andrea Hauge Trio

Vår egen jazzkomet Liv Andrea Hauge tar med seg trioen sin og kommer heim til Mosjøen for å spille konsert i Bakgården kultur. Siden debuten deres sommeren 2022, har de hatt et høyt aktivitetsnivå, med utgivelse av to album, omfattende turnévirksomhet i Norge og Europa, og prestisjetunge utmerkelser, blant annet ble de valgt ut som et av to norske band til Jazzahead 2024 og ble kåret til vinnere av European Jazz Network sin pris Zenith Award i 2024.

Deres debutalbum, "Live from St. Hanshaugen," lansert i oktober 2022, mottok strålende omtale fra norske kritikere, deriblant Audun Vinger, som skrev at det låter «aldeles glimrende» og Torkjell Hovland i Ballade beskrev det som «ei av a?a?rets beste norske jazzplater».

Deres andre utgivelse, "Ville Blomster," kom ut i februar 2024 på det anerkjente, norske plateselskapet Hubro/Grappa. Dette albumet har fått veldig mye fin omtalt, blant annet ble trioen pekt ut av det franske magasinet Qobuz som en av "10 jazzartister å følge med på i 2024."

I tillegg til Liv Andrea Hauge på piano, består trioen av Georgia Wartel Collins på bass og August Glännestrand på trommer. 

Konsertstart er kl 18 og dørene åpner kl 17. Velkommen!

Foto: Margit Rønning Omholt