Vinsmaking og Julesnacks

Om arrangementet

Vinsmaking og Julesnacks med Øyvind Rømo og Per Theodor Tørrissen

Desember er tid for tradisjoner og god mat. Hva passer best å drikke til de vanlige norske julerettene? Øyvind gir oss gode tips om hva vi må tenke på når man velger vin til julemat og deler noen gode vinanbefalinger. Per Theodor har laget noen spennende småretter med julesmaker og vi smaker på disse med tilhørende viner.

Vinpakken vil bestå av fire forskjellige gode viner. Menyen som Per Theodor serverer er:

  •    Toast av brioche med svinerillette, fiken og cornichoner
  •    Pepperkaker med blåmuggost, portvinsmarinerte svisker og valnøtter
  •    Kyllinglevermousse på surdeigstoast, syltet løk og juleøl-gele
  •    Terte med røkt laks og pepperrotkrem

Bare vinpakke (4 viner) og vinprat koster 495 kr,-

Vinpakke (4 viner) + julesmåretter koster 880 kr,-    

Kun julesmåretter med kjøp av egen drikke i baren koster 385 kr,-

Velkommen til en ettermiddag med god drikke og gode smaker!

NB! Begrenset antall plasser (60 stk) så vær tidlig ute!